dilluns, 26 de febrer de 2018

La Colla Gegantera del Passeig Torroja ja prepara els deu anys amb el Projecte 2009

El Projecte 2009 de la Colla Gegantera del Passeig Torroja de Tarragona tracta sobre els 10 anys de vida que porten.

El projecte consisteix en varies coses, una d'elles la mes seleccionada, la renovació dels gegants vells Magí i Tecla i com no una petita restauració de tots els seus elements de la colla. També està en projecte el documental sobre els 10 anys de vida de la colla, allà es resumirà tot el que s'ha transcorrit en aquesta trajectòria i també amb algunes històries geganteres. També s'està preparant una Trobada de Gegants la qual no gaire vista a Tarragona, una trobada especial, amb sorpreses dins de l'acte.

Aaron Sentís, impulsor del projecte i cap de colla ens ha assegurat i confirmat que estan preparant per fer algo bastant especial. Tot això perquè Tarragona gaudeixi d'un món de gegants a través de l'impuls de les colles geganteres. També ens ha confirmat que hi hauran mes coses dins del projecte a banda de la renovació dels gegants vells, però s'ha d'acabar de confirmar ja què tot depèn dels motius econòmics, ja que al ser una colla particular no reben cap suport econòmic. Tot una recerca de treballs fusionats amb la Colla Gegantera, amb el Món Geganter, amb Tarragona i amb el Poble Gitano.

Tot és celebrarà durant l'any 2019 (2009-2019) ja que els preparatius es començen ja, com ens ha assegurat el cap de colla, al no rebre suport econòmic no es sap com aniran les coses. Tot així durant el dia a dia s'anirà informant sobre el projecte a través de les seves xarxes socials i altres mitjans.

A continuació teniu un petit fragment de l'entrevista al cap de colla Aaron Sentís la qual formarà part del documental dels 10 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada