diumenge, 11 de febrer de 2018

Tarragona vibra amb el Carnaval i la Rua d'Artesania que omple els carrers un any més

Un cop més la Rua d'Artesania, celebrada ahir dissabte 10 de febrer, llueix pels carrers de Tarragona i es converteix en l'acte més seguit del Carnaval Tarragoní.

Enguany amb prop d'unes 30 comparses que hi van desfilar per la ciutat, la novetat hi era en la Colla la Bota que tornava als carrers per a la Rua després d'un any d'absencia per manca de gent. Van tornar d'una manera molt divertida i van donar que parlar i molt amb les seves disfresses de Guardia Civil.

Fins a 29 comparses amb prop de 2.000 persones van desfilar des de l'Avinguda Ramon i Cajal, inici de la Rua, fins a l'Avinguda Catalunya, passant per davant la font del centenari i el carrer Rovira i Virgili.

Comparses amb disfresses de tot tipus, fins i tot el trenet turistic es va apuntar a desfilar pero el que més predominava a la Rua eren les plomes. El Carnaval de Tarragona s'ha convertit en un dels més importants gracies a aquesta Rua d'Artesania i les seves comparses que fan que sigui un dels carnavals més destacat.

Avui li ha tocat el torn a la Rua de Lluiment, a on desfilen les 15 millors comparses i que competiran per ser l'escollida. Una Rua de Lluiment que ha adelantat l'hora d'inici a les sis de la tarda per a que hi pugui anar més gent.

A continuació teniu l'album fotografic de la Rua d'Artesania amb més de 200 fotografies de totes les comparses que van participar.

GALERIA DE FOTOS - RUA D'ARTESANIA - CARNAVAL 2018

*Link a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més albums fotografics i videos d'altres actes festius com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

**PROPERAMENT PODREU VEURE EL VIDEO DE LA RUA D'ARTESANIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada