dissabte, 17 de març de 2018

Avui arriba la primera de les processons de la Setmana Santa Tarragonina 2018

Aquesta tarda de dissabte 17 de març arriba la primera de les processons de la Setmana Santa Tarragonina d'enguany amb la Processó del Serrallo, a la Part Baixa de la ciutat i en la qual hi participen el Gremi de Marejants i l'Associació del Pas de la Presa de Jesús.

Els passos participants en aquesta primera processó de la Setmana Santa 2018 són el Sant Sopar i el Sant Enterrament per part del Gremi de Marejants i la Presa de Jesús per part de l'Associació del Pas de la Presa de Jesús. També formaran part els armats del Gremi de Marejants que obriran la processó, Sant Crist de l'església de Sant Pere i la Creu dels Improperis de la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume de Reus. Els tres passos aniran acompanyats per les seves respectives bandes de timbals, com els Timbalers del Sant Sopar, la Banda del Sant Enterrament i els Timbalers de la Presa de Jesús.

La Processó donarà inici cap a les vuit del vespre des de l'església de Sant Pere i recorrerà diferents carrers del barri del Serrallo pero abans cap a les set de la tarda hi haurà el Viacrucis per l'interior de la mateixa església i cap a dos quarts de vuit els armats del Gremi de Marejants faran la recollida dels passos participants.

Amb aquesta Processó del Serrallo donem inici als diferents viarucis i processons de la nostra Setmana Santa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada