divendres, 23 de març de 2018

Avui arriba la Processó del Divendres de Dolors, organitzada pel Gremi de Pagesos

Avui, divendres 23 de març, arriba la segona Processó de la Setmana Santa 2018, la que organitza el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, la Processó del Divendres de Dolors i que recorrerà els carrers de la Part Alta amb la participació dels dos passos del gremi, la Pietat i el Sant Sepulcre i els Armats de la Confraria de La Sang de Constantí que seran els encarregats d'obrir la Processó.

Primerament hi tindrà lloc el Viacrucis per l’interior de l’església de Sant Llorenç, presidit pel Sant Crist de la Pietat i oficiat per Mn. Raimon Mateu. El Viacrucis donarà inici a les set de la tarda (19:00h).

Acte seguit començarà la solemne Processó del Divendres de Dolors pels carrers de la Part Alta de Tarragona, precedida pels Armats de la Confraria de La Sang de Constantí, amb la presidència del Sant Crist de la secció de les Senyores de La Pietat.

Amb la participació de la coral L’Àncora i la habitual dels alumnes del col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, agremiats, fidels i autoritats, acompanyant tots ells els passos de la Pietat i del Sant Sepulcre, aquest últim escortat pels Armats del Gremi.

La Processó sortirà cap a les vuit del vespre (20:00h) des de la Plaça de la Pagesia i recorrera diferents carrers de la Part Alt per retornar a l'església de Sant Llorenç, seu del gremi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada