dimecres, 28 de març de 2018

Avui, Dimecres Sant, torn per a la Processó del Dolor i al Viacrucis del Sant Crist dels Gitanos

Avui, Dimecres Sant, en la Setmana Santa Tarragonina hi ha dos acres destacats, la Processó del Dolor que organitza la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió i el Viacrucis del Sant Crist dels Gitanos i que en aquest cas organitza la Germandat del Sant Crist dels Gitanos de la Parroquia de la Stma Trinitat.

La Processó del Dolor donarà inici a dos quarts de vuit (19:30h) de la tarda i participaran els seguents passos:
- Oració a l'Hort de l'Associació La Salle
- La Flagel·lació de la Reial i Venerable Congregació de la Purissima Sang
- Ecce Homo de la Germandat del Sant Ecce Homo
- El Cirineu de la Reial Germandat de Jesús Natzarè
- Jesús de la Passió de la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió
- Sant Crist de la Germandat de NPJP

També, com és habitual a la Processó del Dolor hi participen encapçalant la processó els Armats de la Torre de Torredembarra.

En quant al Viacrucis del Sant Crist dels Gitanos donarà inici a les deu de la nit (22:00h) amb el Viacrucis per l'interior de l'església de la Trinitat, situada a la Plaça del Rei, i un cop acabi el Sant Crist sortirà en Processó pels carrers de la Part Alta de la ciutat.

Enguany en el Viacrucis hi participaran els Armats de l'Espluga de Francolí que seran els encarregats d'obrir el viacrucis i que un cop surti el Sant Crist de l'església ells entraran a la Plaça del Rei per fer una petita exhibició i la reverencia al Crist per després iniciar el recorregut.

També estarà d'estrena en el Viacrucis la renovada Banda de la germandat amb el nom "Percussió del Sant Crist dels Gitanos" la qual incorpora nous instruments, als ja habituals timbals i bombos. com són panderetes o caixes xineses i nous tocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada