dissabte, 24 de març de 2018

Avui se celebra la Procesión de Pasión que organitza la Cofradia del Cristo del Buen Amor

Avui, dissabte 24 de març, arriba la tercera Processó de la Setmana Santa de Tarragona i aquesta és la que organitza la Cofradia del Cristo del Buen Amor y Ntra Sra de la Amargura con San Juan Evangelista, la Procesión de Pasión.

La Procesión de Pasión recorrera la Part Baixa de la ciutat, els diferents carrers del Barri del Port, amb el pas del Cristo del Buen Amor i la imatge del Crist Crucificat de l'església de Sant Nicolau de Bari, seu de la cofradia i des d'on començarà aquesta processó.

Obrirà la processó l'Estendard de la Cofradia, els confrares convidats d'altres associacions amb i els confrares del Cristo del Buen Amor. La Bandera serà portada pel vicepresident de la Cofradia, Sr. José Liébana Benítez, acompanyat per les confrares Josefina García Luque i Josefina Montes García, vestides de mantellina.

Tancaran la Procesión de Pasión la Banda de Cornetes i Tambors de la Cofradia, les autoritats convidades i la Presidència.

Com a novetat d'enguany, al seu pas pel carrer Nou de Santa Tecla, davant del local social de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona, el cor d'aquesta entitat cantarà una sageta al Cristo del Buen Amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada