dilluns, 19 de març de 2018

El pregó i la timbalada d'inici protagonistes en el dia d'ahir de la Setmana Santa Tarragonina

Ahir 18 de març hi tenia lloc el pregó de la Setmana Santa de Tarragona 2018 que enguany anava a càrrec d'Adolf Quetcuti Carceller, President de l'Il·lustre Confraria de Sant Magí Martir (de la nostra Setmana Santa) i President del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona.

El pregó es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona a les dotze del migdia i un cop va finalitzar, cap a la una del migdia, a la Plaça la Font hi tenia lloc per segon any consecutiu i organitzada pels Timbalers de La Presa de Jesús, la Timbalada d'inici de la Setmana Santa amb diverses bandes.

Entre les bandes participants en aquesta timbalada enguany eren l'Escola del Gremi de Marejants, la Banda Infantil de la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió, la Banda de la Verge de la Soledat, la Banda CCyTT Sones de Pasión de Reus que divendres Sant acompanyen al pas del Retorn del Calvarí i els organitzadors els Timbalers de La Presa de Jesús.

Cada banda va fer una petita exhibició dels seus tocs i per finalitzar van acabar fent un toc conjunt totes les bandes participants.

A continuació podeu veure la galeria de fotos completa d'aquesta timbalada d'inici de la Setmana Santa Tarragonina.

GALERIA FOTOS - TIMBALADA INICI SETMANA SANTA 2018

*Link a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure moltes més galeries fotografiques de diferents actes com també estar informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video de la timbalada d'inici de la Setmana Santa d'enguany.

           

*Video del canal de Youtube, al qual us podeu subscriure i aixì veure més videos dels actes més destacats de les festes tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada