dilluns, 12 de març de 2018

El Serrallo vibra amb l'Aplec de Bandes de Setmana Santa i el Concurs de Tambors i Bombos

Ahir diumenge 11 de març el Serrallo es va omplir de timbalers durant tot el dia a causa de l'Aplec de Bandes de Setmana Santa i del Concurs de Tambors i Bombos que organitzen els Timbalers de la Presa de Jesús i que enguany arribava a la seva quarta edició l'aplec i segona el concurs.

Una jornada que va començar pel matí cap a tres quarts de dotze quan la primera banda participant a l'Aplec començava amb els primers tocs de timbal des de les escales reials i que tota la resta de bandes van continuar passant pel passeig maritim fins arribar a la Pergola del Serrallo a on cada banda participant hi va fer el seu toc d'exhibició.

Bandes de la Setmana Santa Tarragonina com la de la Verge de la Soledat, la del Descendiment o la del Pas de la Flagel·lació entre d'altres pero també de fora com la del Santissim Crist de la Mar de Benicarló o la de Tamarite de Litera entre d'altres.

Un matí carregat de bandes i exhibicions pero que no acabava aqui la cosa ja que per la tarda era el torn per al II Concurs de Tambors i Bombos en el qual cap a tres quarts de sis de la tarda començaven a sonar un altre cop els tambors i bombos pero aquest cop per diferents carrers del barri del Serrallo fins arribar a la Plaça Sant Magí a on cada banda participant del concurs va fer una exhibició que en aquest cas un jurat va valorar per després saber la guanyadora.

Al concurs van arribar bandes de fora com la Banda de Tambores y Bombos de Villa Azanuy, també de Binefar i de la Casa del Tambor y del Bombo del Jiloca pero també hi havia representació de la nostra Setmana Santa amb els amfitrions els Timbalers de la Presa de Jesús i les dues bandes del Gremi de Marejants, la del Sant Sopar i el Sant Enterrament.

Un Concurs que ja té guanyador i aquest va ser la Banda de Tambores y Bombos de Villa Azanuy.

Tot un dia per gaudir al Serrallo i de totes les bandes que hi van participar tant a l'Aplec com al Concurs de Tambors i Bombos.

A continuació teniu les diferents galeries de fotos tant del IV Aplec de Bandes de Setmana Santa com del II Concurs de Tambors i Bombos.

IV APLEC DE BANDES DE SETMANA SANTA

II CONCURS DE TAMBORS I BOMBO

*Links a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i així veure més galeries de fotos com aquesta i d'altres actes de les Festes de la nostra ciutat com també estar informats amb les noticies de les festes.

**Properament també podreu veure els videos del IV Aplec de Bandes i del II Concurs de Tambors i Bombos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada