dimarts, 27 de març de 2018

La Part Alta presencia el Viacrucis Processional de les Set Paraules

Ahir, Dilluns Sant, l'acte que s'emportava el protagonisme en la Setmana Santa Tarragonina era el Viacrucis Processional o anomenat de les Set Paraules que organitzen conjuntament l'Associació La Salle, la Il·lustre Confraria de Sant Magí Martir de Barcelona i la Reial Congregació del Venerat Cos de Jesucrist en el Descendiment de la Creu.

Un Viacrucis Processional que va recorrer la Part Alta, passant per llocs com el Pla de la Seu, Pla de Palau, la Plaça de la Pagesia o Portal del Carro des d'on inicia i acaba. Va comptar, un any més, amb la participació dels Armats del Gremi de Marejants que s'encarregarien d'obrir aquest Viacrucis.

Com és habitual en aquests viacrucis hi va participar molta gent acompanyant al Sant Crist, que des de fa uns anys es portat en una peanya i a espatlles per els congregants de l'Associació La Salle i amb el toc d'un timbal i un bombo d'acompanyament.

A continuació podeu veure la galeria de fotos d'aquest Viacrucis Processional o anomenat de les Set Paraules.

GALERIA FOTOS - VIACRUCIS DE LES SET PARAULES - SETMANA SANTA TARRAGONA 2018

*Link a la pàgina de Facebook del Blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure més galeries fotografiques d'altres actes de la Setmana Santa com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video del Viacrucis de les Set Paraules celebrat ahir, Dilluns Sant.

           

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos dels actes més destacats de la Setmana Santa Tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada