diumenge, 25 de març de 2018

La Processó de Diumenge de Rams i el Viacrucis de La Sang protagonistes aquesta tarda en la Setmana Santa Tarragonina

Avui, diumenge 25 de març, diumege de Rams, com a actes destacats de la Setmana Santa Tarragonina tindrem la Processó del Diumenge de Rams i el Viacrucis de La Sang pel recinte emmurallat.

La Processó de Diumenge de Rams que organitza la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió i que compta amb el pas de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem donarà inici a les cinc de la tarda (17:00h) des de l'església de Sant Joan i tindrà el seguent recorregut:

Església de Sant Joan, Plaça Mitja Lluna, Gasòmetre, Carrer Solé, Carrer Canyelles, Rambla Nova (tram central fins cruïlla carrer Adrià) per baixar per el lateral fins al carrer Unió, Carrer Unió, Plaça de la Mitja Lluna i Església de Sant Joan.

En quant al Viacrucis de La Sang començarà a les set de la tarda (19:00h) des de l'església de Natzaret, a la Plaça del Rei, amb el Sant Crist de La Sang i que tindrà el seguent recorregut:

Discorrerà per la Part Alta i el Passeig Arqueològic fins a la S. E. Catedral, on serà venerat el Sant Crist de la Sang. Posteriorment es retornarà a l'església de Natzaret.
Itinerari: Plaça del Rei, Portella, Granada, portal de Sant Antoni, passeig de Sant Antoni, Muralles (pel passeig Arqueològic), portal del Roser, plaça del Pallol, Cavallers, Major, Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu i Catedral. Tornada a Natzaret per Pare Iglesias, Merceria, Major, la Nau i Plaça del Rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada