dissabte, 24 de març de 2018

La Processó del Divendres de Dolors recorre la Part Alta amb La Pietat i el Sant Sepulcre

Ahir, al vespre, el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre organitzaba el seu Viacrucis i posterior Processó pels carrers de la Part Alta de la ciutat amb la participació dels passos del gremi, La Pietat i el Sant Sepulcre, els Armats de la Confraria de La Sang de Constantí que ja són uns habituals en aquesta processó, el Sant Crist de la secció de les Senyores de La Pietat i la Coral l'Ancora.

Primerament tenia lloc el Viacrucis per l'interior de l'església de Sant Llorenç a on a l'acabar, els Armats que acompanyen el Sant Sepulcre entraven per a recollir el Sant Crist. Un cop a fora de l'església els Armats de Constantí entraven a la Plaça per realitzar les reverencies al Sant Crist i començar la Processó que ells enpaçalarien.

La Processó va recorrer diferents carrers de la Part Alta com el carrer Major, carrer Cos del Bou o Plaça del Forum entre d'altres per tornar i acabar a la Plaça de la Pagesia davant l'església de Sant Llorenç, seu del Gremi de Pagesos i a on els Armats van fer l'última reverencia al Sant Crist per donar lloc al besapeus.

A continuació podeu veure la galeria de fotos de la Processó del Divendres de Dolors celebrada ahir divendres 23 de març.

GALERIA FOTOS - PROCESSÓ DIVENDRES DE DOLORS

*Link a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure aixì moltes més galeries de fotos de diferents actes com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure a continuació el video de la Processó del Divendres de Dolors organitzada pel Gremi de Pagesos.

          

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos dels actes més destacats de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada