diumenge, 18 de març de 2018

La Processó del Serrallo recorre diferents carrers del barri amb la novetat de la restauració de La Presa de Jesús

Ahir 17 de març van començar les processons de la Setmana Santa d'enguany i com és habitual la primera d'elles va ser la Processó del Serrallo en la que participen el Gremi de Marejants amb els passos del Sant Sopar i el Sant Enterrament i l'Associació del Pas de la Presa de Jesús.

Una primera processó que venia marcada amb la restauració del pas de La Presa de Jesús que esta totalment renovada i que ara és més allargada. Era la novetat en aquesta primera processó i que ja al migdia es va poder veure aquesta nova restauració de La Presa de Jesús ja que va ser la seva benedicció davant l'església de Sant Pere al Serrallo amb la presencia dels seus timbalers.

També hi van formar part d'aquesta primera processó de la nostra Setmana Santa i com ja es habitual en els darrers anys la Creu dels Improperis de la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume de Reus i el Sant Crist de l'església de Sant Pere com les diferents bandes de timbals acompanyant els passos durant el recorregut que va fer la processó per diversos carrers del barri maritim.

Tot i el mal temps hores abans de l'inici de la Processó al final es va poder celebrar.

A continuació podeu veure la galeria de fotos de la Processó del Serrallo, la primera de la Setmana Santa 2018 celebrada ahir.

GALERIA FOTOS - PROCESSÓ DEL SERRALLO - SETMANA SANTA TARRAGONA 2018

*Link a la pàgina de Facebook del blog   , a la qual podeu donar "me gusta" i veure moltes més galeries de fotos com aquesta i de més actes com també estareu informats amb les noticies de les Festes de la nostra ciutat.

També podeu veure el video de la Processó del Serrallo celebrada ahir dissabte.

           

*Video del canal de Youtube del blog, al qual us podeu subscriure i veure més videos dels actes més destacats de les Festes Tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada