dilluns, 5 de març de 2018

La VI Mostra de Sons es va celebrar dissabte amb sis bandes de la Setmana Santa de Tarragona

Aquest dissabte passat es va celebrar la VI Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona que organitza com cada any el Gremi de Marejants.

Enguany amb bandes de la nostra Setmana Santa com la Banda del Descendiment, la Cobla de Ministrers de El Tecler, els Timbalers de la Presa de Jesús i les propies bandes del Gremi de Marejants la del Sant Sopar, la del Sant Enterrament i els més petits de la casa l'Escola del Gremi.

Amb la concentració de les bandes participants a la Plaça la Font van obrir la Mostra els petits del Gremi de Marejants i van anar en processó i tocant fins a la Plaça de la Pagesia a on i van fer cada banda la seva exhibició davant del public que hi havia a la plaça. Enguany la novetat estaba en el canvi d'ubicació que fins ara era la Plaça de les Cols i que enguany ha sigut a la Plaça de la Pagesia degut a la celebració de l'Aquelarre al Pla de la Seu i voltants.

Un cop finalitzades totes les exhibicions, per acabar la VI Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona, van realitzar un toc conjunt totes les bandes participants amb la Cobla de Ministrers davant de tot i els timbalers darrera.

Amb aquest acte comença un mes de març ple d'actes de Setmana Santa a la ciutat, amb actes totes les setmanes.

A continuació teniu la galeria de fotos de la VI Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona.

GALERIA DE FOTOS - VI MOSTRA DE SONS DE SETMANA SANTA

*Link a la pàgina de Facebook del blog Tarraco Festes, a la qual podeu donar "me gusta" i veure així moltes més galeries fotografiques i videos com també estar informats amb les noticies de les festes de la nostra ciutat.

També podeu veure el video de les exhibicions de cada banda participant a la VI Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona

          

*Video del canal de Youtube del blog, a on us podeu subscriure, si no ho heu fet ja, i veure més videos dels actes més destacats de les Festes Tarragonines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada