divendres, 13 d’abril de 2018

Aquest diumenge arriba el Concert Olímpic a càrrec de la Banda Unió Musical de Tarragona i la Orquestra Simfònica “Treu-li la pols al teu instrument (TLP) al Teatre Tarragona

Aquest any 2018 és un any especial tant per a la ciutat de Tarragona com per a la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona. D’una banda, aquest estiu Tarragona serà la seu dels Jocs Mediterranis 2018 i, d’altra banda, la Banda Simfònica Unió Musical celebra el seu 25è aniversari. En el concert interpretaran algunes de les obres més representatives que s’han pogut escoltar en diferents moments olímpics al llarg de la història i que han quedat marcats als nostres records, unint de forma indissoluble la música amb les olimpíades. Obres de John Williams, Albert Hammond, Vangelis o Jan Van der  Roost, que ens faran rememorar els moments màgics que sempre ens brinden les olimpíades.

En aquest concert, a més a més, comptarem amb l’Orquestra Simfònica “Treu-li la pols al teu instrument (TLP)”, formada per una trentena de músics de diferents poblacions de la Conca de Barberà i les comarques veïnes. El projecte va néixer l’any 2008 a l’Espluga de Francolí i agrupa persones que per motius d'estudis o feina havien abandonat el fet de tocar el seu instrument.

Pel que fa al repertori de l’Orquestra TLP, aquest és molt variat i s’interpreten des de bandes sonores de pel·lícules o peces de musicals fins a cançons de cantautors. Algunes de les peces que l’orquestra interpreta actualment són L’Estaca de Lluís Llach, un mix de la banda sonora de Piratas del Caribe, Superstition d'Stevie Wonder o el ‘Rock’ley’, que és un recull dels temes més coneguts del rock internacional

Us esperen a tots al Teatre Tarrgona (Rambla Nova, 11) aquest proper diumenge dia 15 d’abril a les set de la tarda (19:00h).

Podeu adquirir les entrades a la web de Tarraco Ticket al seguent enllaç:
https://www.tarracoticket.cat/BUMT_25e_aniversari_Musica_i_olimpisme/reserva/0/1155

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada