divendres, 20 d’abril de 2018

Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 218 parades

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre del Sant Jordi tarragoní

Tarragona bullirà aquest dilluns d'activitat amb motiu de la diada de Sant Jordi i comptarà amb 218 parades al conjunt de la ciutat.

La Rambla Nova tornarà a ser l'epicentre del Sant Jordi tarragoní, amb 159 parades de venda de llibres, flors i articles de marxandatge relacionats amb aquesta diada. Aquestes parades, degudament senyalitzades i ordenades, estaran agrupades en diferents coques segons la seva tipologia:

A la coca 1 (del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 49 parades) l'espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d'escoles i colles castelleres.
A la coca 2 (dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc, 70 parades) l'espai estarà ocupat per institucions, entitats d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.
A la coca 3 (dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 19 parades), l'espai estarà ocupat per llibreters i floristes.
A la coca 4 (del monument als Despullats fins a la Font del Centenari, 21 parades), l'espai estarà ocupat per entitats i associacions del tercer sector.


La resta del centre de la ciutat i els barris comptaran amb 59 parades de venda de flors i llibres.

Les parades estaran obertes de 9 a 20 h, excepte les parades de la coca 1, que hauran de desmuntar-se a les 19 h amb motiu de la tradicional diada castellera de Sant Jordi. El muntatge de les parades començarà a les 7 h excepte les ubicacions de les llibreries, que a causa de la seva complexitat podran començar el muntatge a les 5 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada