dimecres, 12 de setembre de 2018

Aquest proper dissabte arriba la 10a Edició de Balla els Balls amb l'Esbart Santa Tecla

Un any més arriba l'acte Balla els Balls que organitza l'Esbart Santa Tecla aquest proper dissabte dia 15 de setembre amb un canvi d'ubicació ja que enguany ho faran a la Plaça Corsini.

Un matí festiu previ a la sortida del seguici de Santa Tecla. En aquest acte podreu aprendre els balls del seguici festiu que participen tant a la Cercavila com a la Professó de Santa Tecla.

Enguany l'acte arriba a les 10 edicions i per aquest motiu hi haurà com a convidats tots aquells que han vingut a les ultimes edicions. Aquests seran el Ball de Pastorets, la Víbria de Tarragona, l'Àliga de Tarragona, el Ball de Gitanes, el Ball de bastons de Tarragona i també com a convidats especials d’enguany el Ball de Cossis. Com sempre tot amb l'acompanyament musical de la Vibratsband.

Tot just a l'acabar donarà inici el V Vermut Tecler de Balla els Balls per acabar el matí de la millor manera amb l'Esbar Santa Tecla. Després d'un matí de molt ballar, tocarà com marca la tradició fer el vermut i de manera excepcional enguany per celebrar les 10 edicions hi haurà l'acompanyament musical dels dolçainers Tresmall.

Els horaris de l'acte durant el matí de dissabte seran els seguents:
- A les 10:30h inici de l'acte Balla els Balls amb tots els convidats d'enguany
- A les 13:00h inici del V Vermut Tecler amb Tresmall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada