16 de març de 2019

La Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasión de Reus estrena una nova peça dedicada al pas de "El Retorn del Calvari"

Ahir va tenir lloc la presentació del llibre-opuscle de l'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa de Tarragona d'enguany a l'església de Sant Agustí, a la Rambla Vella i a l'acabar aquesta presentació, la Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasión de Reus, que acompanya el pas del Retorn del Calvari Divendres Sant, va oferir un mini concert interpretant 3 peçes musicals.

Entre aquestes 3 peçes hi va destacar una, va ser l'estrena de la seva nova marxa propia dedicada a la imatge del Retorn del Calvari de la Il·lustre Cofradia de Sant Magí Martir, que acompanyen com hem dit el Divendres Sant.

L'església de Sant Agustí es va omplir de gent, un cop més, per presenciar tant la presentació del llibre-opuscle com l'actuació de la Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasión de Reus.

Aquesta peça que van estrenar té el nom del propi pas "El Retorn del Calvari" i el public assistent a la presentació del llibre-opuscle va tenir l'ocasió de poder escoltar-la per primer cop. El proper Divendres Sant la tornaran a interpretar durant la Processó del Sant Enterrament.

A continuació teniu un video amb la nova peça "El Retorn del Calvari" interpretada ahir a l'església de Sant Agustí per la Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasión de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada