31 de juliol 2019

Ja s'ha presentat la imatge gràfica i tot el marxandatge de les Festes de Santa Tecla 2019

Foto: @SantaTeclaTGN
Aquest matí s'ha presentat la imatge gràfica i tot el marxandatge de les properes Festes de Santa Tecla. La presentació ha tingut lloc al pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona a partir de les dotze del migdia.

El dissenyador ha estat Arnau Martín, ha sigut l’encarregat de la creació de la imatge gràfica de les properes Festes de Santa Tecla 2019. Per segon any consecutiu, el cartell mostra un moment màgic de la festa major en comptes d’un element del Seguici Popular Tarragoní. Enguany el protagonista és el Pilar Caminant que surt des de la plaça de les Cols l'ultim dia de la Festa Major, el 24 de setembre.

Foto: @SantaTeclaTGN
En les peces de marxandatge s'ha optat per utilitzar dos elements: aquests són la rosassa de la Catedral Tarragonina i l’enxaneta del pilar caminant. La samarreta, la motxilla, el mocador, el sac i el vano incorporen adaptacions gràfiques neutres que fugen de la personalització dels 4 colors de les colles.

La samarreta, un any més, ha estat editada pel Ball de Diables de Tarragona. Aquesta es podrà adquirir per un preu de 12€. A partir del proper dia 20 d’agost la trobareu als diversos punts de venda habituals.

També s’ha dissenyat la motxilla, i com és habitual pels Diables Voramar, el mocador realitzat per la Moixiganga de Tarragona, la bossa pels portadors dels Nanos Vells de Tarragona i el vano per la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat Central.

Tot el marxandatge es podrà adquirir tot just després de les Festes de Sant Magí 2019 als punts de venda habituals.

Cap comentari:

Publica un comentari