ULTIMES NOTICIES

09 de setembre 2020

El proper 20 de setembre arriba un dels actes estrella d'aquestes festes de Santa Tecla

El cara a cara més esperat, Música vs Festa amb la Banda Unió Musical i la Xaranga Tocabemolls

El proper 20 de setembre (diumenge) arriba un dels actes més esperats de les Festes de Santa Tecla d'aquest 2020, el cara a cara de Santa Tecla, Música vs Festa? amb la participació de la Banda Unió Musical de Tarragona i la Xaranga Tocabemolls que us faran ballar i passar-ho bé durant una estona.

En una festes especials, una actuació molt especial. La Banda Unió Musical de Tarragona ens ha preparat un concert festiu, singular i ple de sorpreses, on realitzarà un cara a cara amb la Xaranga Tocabemolls.

Una actuació musical amb dosis de teatre i que ens portarà, al llarg de l'espectacle, a moure el cos i molt de bon rotllo. Un projecte fet a casa i per a tots els públics. Aquesta actuació per part de la Banda Unió Musical i la Xaranga Tocabemolls tindrà lloc a l'Auditori del Camp de Mart i comptarà amb dues tandes, la primera a partir de les 19:30h i a les 22:30h.

Atès que s’han exhaurit amb poc temps les entrades del Concert de la Banda Unió Musical i la Xaranga Tocabemolls de la primera tanda, s’obre un segon concert al mateix lloc, el mateix dia (diumenge 20 de setembre a les 22.30h).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada