Historia del blog

logo del blog
El blog Tarraco Festes neix amb la finalitat d'informar amb les noticies de les Festes Tarragonines, de les seves entitats, associacions, els seus actes...

Va començar cobrint les Festes principals de la ciutat com Santa Tecla, Sant Magí, Setmana Santa, el Carnaval, el Corpus i Sant Joan pero poc a poc va anar ampliant amb les Festes dels diferents barris tarragonins com al Serrallo amb les Festes de Sant Pere i de la Verge del Carme, o al barri veí, el del Port amb les seves Festes del Barri del Port, també d'altres com les tradicionals i centenaries Festes de Sant Roc del carrer Cos del Bou i Baixada Peixateria, les Festes del barri de Mª Cristina i voltants, les del barri de la Verge del Carme o les de l'Avinguda Andorra.

Altres festes de barris com Sant Pere i Sant Pau, Residencial Palau-Torres Jordi, Parc Riu Clar, Riu Clar, Sant Salvador i Sant Ramon, l'Albada... entre d'altres, també tenen cabuda al blog on publiquem els seus respectius programes d'actes.

On hi ha una major cobertura és en les Festes Majors tant Sant Magí com Santa Tecla o per Setmana Santa pero no deixem de banda cap festa i intentem informar de totes les possibles.

Les colles castelleres de la ciutat com són la Colla Jove de Tarragona, els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau tenen també el seu lloc al blog on cada setmana informem de les diferents diades que té cada colla. Això mateix fem amb les entitats de Santa Tecla o les diferents associacions de Setmana Santa.


El logo del blog

Té una forma circular i consta de les franjes de la bandera de la ciutat, amb la lletra tau al mig del logo i les lletres del blog "Tarraco Festes". Un logo molt caracteristic de la ciutat.


Xarxes Socials

Tarraco Festes esta actiu en diferents xarxes socials de les més conegudes mundialment com Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Periscope.
Al perfil de Facebook podeu trobar albums fotogràfics, videos i noticies dels diferents actes de les festes de Tarragona.
Al Perfil de Twitter també trobareu les noticies de les festes, els videos a traves del canal de Youtube del blog i els albums fotografics del perfil de Facebook.
Al perfil d'Instagram hi trobareu diferents fotos dels actes de les festes tarragonines.
Al canal de Youtube del blog podreu trobar una gran quantitat de videos dels actes més destacats de les nostres festes.
I al Periscope del blog podreu gaudir d'alguna retransmissió en directe dels actes de les festes, encara que aquesta xarxa social és la més nova ja que la vam poder estrenar durant les Festes de Santa Tecla de l'any 2016.

1 comentari: